ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Yukarı Doruklu İlkokulu

İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi Ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projemiz Nisan Ayında Da Dolu Dolu Devam Ediyor.

Yukarıdoruklu İlkokulu Müdürü Tuğçe KOCA yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Seda KORKMAZ GÜLTEN tarafından İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projesi'nin başarıyla yürütüldüğünü ve 7 aylık sürecin geride kaldığını Nisan ayında yapılacak olan  etkinlikler ile tamamlanacağını bildirmiştir.

Okul Müdürü Tuğçe KOCA yaptığı açıklamada söz konusu Nişan ayı etkinliklerimizin de dolu dolu olduğunu 22 Nisan Dünya Günü kapsamında puzzle etkinliği yapılacağını, Geri Dönüşüm Karikatür etkinliğinin yapılacağını, Tohum Kumbarası etkinliği ile sürecin proje nazarında tamamlanacağını ifade etmiştir.

Okul Müdürü Tuğçe KOCA Web2 Araçlarının başarıyla uygulanacağını ve destek konusunda tüm velilerimizi de öğrencilerimizden destek bekliyorum ifadelerini kullanmıştır.

Bilindiği gibi yürütülen ve geçen ay başlanan proje ile 2 ülke ile birlikte Şanlıurfa İlimiz ile birlikte 7 ayrı şehirden ortakla yürütülen proje kapsamında öğrencilerimiz, velilerimiz ile daha yeşil bir Dünya yaratmak için insanların, toplulukların ve diğer örgütlerin iklim hareketinde yer almaya davet edilecektir ifadelerini kullandı. Yukarıdoruklu İlkokulu Müdürü Tuğçe KOCA proje kapsamında İklim değişikline dur demek için neler yapılabileceği, kendilerini çevreye karşı duyarlı ve bilinçli hissetme başta olmak üzere Canlıların ve çevreye karşı saygılı ve korumacı bireyler üzerine çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Bu projenin okulumuzda başarıyla yürütülmesinde büyük emeği olan Okulumuz Öğretmeni Sayın Seda KORKMAZ GÜLTEN 'a okulum adına teşekkür ediyorum bu proje başta Şanlıurfa ilimiz olmak üzere Türkiye'nin iklim değişikliğinde önemli rol üstleneceğine inandığını bildirdi.

Başarılar Diliyorum Türkiye

Başarılar Diliyorum Şanlıurfa

Başarılar Diliyorum Yukarıdoruklu İlkokulu

Başarılar Diliyorum Seda KORKMAZ GÜLTEN diyerek sözlerini tamamladı.

Yayın: 20.04.2022 - Güncelleme: 20.04.2022 16:51 - Görüntülenme: 172