ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Yukarı Doruklu İlkokulu

İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi Ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projemiz Ocak Ayında Sorunsuz Devam Ediyor

İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi Ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projemiz Ocak  Ayında Sorunsuz Devam Ediyor

Yukarıdoruklu İlkokulu Müdürü Tuğçe KOCA yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Seda KORKMAZ GÜLTEN tarafından İklim Değişikliği Ekseninde Doğa Sevgisi ve İklim Elçileri / Love Of Nature And Climate Ambassadors On The Axis Of Climate Change Projesi'nin başarıyla yürütüldüğünü ve 4 aylık sürecin geride kaldığını Ocak ayında muhteşem etkinliklerle projenin devam edeceğini ifade etti.

Okul Müdürü Tuğçe KOCA yaptığı açıklamada söz konusu Ocak ayı etkinliklerimiz kapsamında uzman bir orıgami uzmanı ile zoom üzerinden tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin buluşacağını ve çeşitli origami etkinlikleri yapacağını, Projemizin en önemli konusu tasarruf kapsamında 1 saat ışıklarımızı kapatıyoruz etkinliğinin uygulanacağını, dünyanın ve ülkemizin en önemli ve harika tabiat parklarına ziyaretler yapılacağını, ormanların ve doğal tabiat parklarının da bu kapsamda gezileceğini bildirdi. Tüm bu gezilerin ise uzaktan sanal ortamda gezileceğinin altını çizen Okul Müdürü Tuğçe KOCA Web2 Araçlarının başarıyla uygulanacağını ve destek konusunda tüm velilerimizi de öğrencilerimizden destek bekliyorum ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi yürütülen ve geçen ay başlanan proje ile 2 ülke ile birlikte Şanlıurfa İlimiz ile birlikte 7 ayrı şehirden ortakla yürütülen proje kapsamında öğrencilerimiz, velilerimiz ile daha yeşil bir Dünya yaratmak için insanların, toplulukların ve diğer örgütlerin iklim hareketinde yer almaya davet edilecektir ifadelerini kullandı. Yukarıdoruklu İlkokulu Müdürü Tuğçe KOCA proje kapsamında İklim değişikline dur demek için neler yapılabileceği, kendilerini çevreye karşı duyarlı ve bilinçli hissetme başta olmak üzere Canlıların ve çevreye karşı saygılı ve korumacı bireyler üzerine çalışmalar yapılacağını ifade etti.

Bu projenin okulumuzda başarıyla yürütülmesinde büyük emeği olan Okulumuz Öğretmeni Sayın Seda KORKMAZ GÜLTEN 'a okulum adına teşekkür ediyorum bu proje başta Şanlıurfa ilimiz olmak üzere Türkiye'nin iklim değişikliğinde önemli rol üstleneceğine inandığını bildirdi.

Yayın: 20.04.2022 - Güncelleme: 20.04.2022 16:48 - Görüntülenme: 135